Geboortekaartje Slinger met Veren (Meisje)

2.504.00

Stijlvol ontwerp, geboortekaartje Slinger met Veren gebruikt illustraties van kleurvolle veertjes en plaatst deze hangend aan een sierlijke slinger.

| Klik op “KAARTJE PERSONALISEREN” | Ontwerptool laadt lager op de pagina | Pas ontwerp aan | Plaats juiste aantal in winkelmand en reken af | Hulp nodig?
Kaartje Personaliseren
SKU: 378 Categorie:

Beschrijving

Stijlvol ontwerp, geboortekaartje Slinger met Veren gebruikt getekende illustraties van kleurvolle veertjes en plaatst deze hangend aan een gedetailleerde, sierlijke slinger. De kleuren van de veren zijn speciaal aangepast voor een meisjes-geboortekaart. Er is ook een jongensvariant. De kleuren van de veren kunnen niet zelf aangepast worden, maar eventueel kunnen wij wel het één en ander voor jullie aanpassen, indien gewenst.

Dit is een enkel geboortekaartje. De achterkant is uitgevoerd met een donkere achtergrond, maar dit kan gemakkelijk aangepast worden in de ontwerptool. De veertjes kom in losse vorm weer terug als versiering. De bijzondere lettertypes zetten een prachtige stijl neer.

Geboortekaartje Slinger met Veren (Jongetje) wordt standaard gedrukt op mooie kwaliteit, 340 grams, papier.
Verschillende (luxe) papiersoorten mogelijk, zoals geschept papier.
Inclusief witte envelop (gekleurde of vintage enveloppen mogelijk).
Afmetingen: 17,7 x 11,7 cm (envelop: 12 x 18 cm of 12,1 x 18,4).
Type: Enkele kaart.
Vraag een gratis proefkaartje aan met standaard tekst van geboortekaartje Slinger met Veren.
Of pas nu het ontwerp aan (Kaartje Personaliseren) en bestel meteen een proefdruk voor €4.

Prijstabel

VanafProef2050100200
Prijs per stuk€4€2,50€2,25€1,75€1,50

 

Toeslag linnen,
conqueror, geschept
€0,20
Toeslag kraft,
parelmoer papier
€0,25
Witte envelopincl.
Vintage envelop€0,50
Gekleurde envelop€0,50

Levertijd

De levertijd van geboortekaartjes is 1 tot 2 dagen. Heb je het kaartje in de ontwerptool zelf aangepast en de bestelling voor 12:30 op een werkdag geplaatst, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt ook voor proefdrukken.

De levertijd van vintage of gekleurde enveloppen, postzegels, stempels en ronde sluitzegels is doorgaans langer; houd rekening met 2 tot 4 dagen. Witte enveloppen worden meteen met de kaartjes meegestuurd.

Andere suggesties…

Kleintje Designs