Geboortekaartje Waterverf Bloemen

2.604.00

Leuk, origineel ontwerp met lieve blaadjes en bloempjes. Het 'slordige' lettertype past perfect bij de ontwerpstijl en presenteert de naam van jullie kindje op elegante wijze.

| Klik op “KAARTJE PERSONALISEREN” | Ontwerptool laadt lager op de pagina | Pas ontwerp aan | Plaats juiste aantal in winkelmand en reken af | Hulp nodig?
Kaartje Personaliseren
SKU: 371 Categorie:

Beschrijving

Geboortekaartje Waterverf Bloemen is een leuk, origineel ontwerp met lieve blaadjes en bloempjes. Het ‘slordige’ lettertype past perfect bij de ontwerpstijl en presenteert de naam van jullie kindje op elegante wijze. Om de naam op de voorkant van het kaartje staat een eenvoudig, handgetekend frame, met daar omheen een patroon van zwarte streepjes, een soort van druppeltjes.

De linkerbinnenzijde is op een vergelijkbare manier als de voorkant vormgegeven, waarbij in plaats van een naam ruimte is voor een gedichtje of tekst. De rechterbinnenzijde kan dan gebruikt worden voor een meer formele aankondiging, met extra informatie en details rondom de geboorte.

Geboortekaartje Waterverf Bloemen wordt standaard gedrukt op mooie kwaliteit, 340 grams, papier.
Verschillende (luxe) papiersoorten mogelijk, zoals geschept papier.
Inclusief witte envelop (gekleurde of vintage enveloppen mogelijk).
Afmetingen: 27 x 13,5 cm (envelop: 14 x 14 cm).
Type: Dubbele, gevouwen kaart.
Vraag een gratis proefkaartje aan met standaard tekst van geboortekaartje Waterverf Bloemen.
Of pas nu het ontwerp aan (Kaartje Personaliseren) en bestel meteen een proefdruk voor €4.

Prijstabel

VanafProef2050100200
Prijs per stuk€4€2,60€2,45€2,05€1,70

 

Toeslag linnen,
conqueror, geschept
€0,20
Toeslag kraft,
parelmoer papier
€0,25
Witte envelopincl.
Vintage envelop€0,50
Gekleurde envelop€0,50

Levertijd

De levertijd van geboortekaartjes is 1 tot 2 dagen. Heb je het kaartje in de ontwerptool zelf aangepast en de bestelling voor 12:30 op een werkdag geplaatst, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt ook voor proefdrukken.

Witte enveloppen worden meteen met de kaartjes meegestuurd. Let op: De levertijd van vintage en gekleurde enveloppen is doorgaans langer en bovendien worden ze apart verzonden; houd rekening met een levertijd van 2 tot 4 dagen.

Kleintje Designs