Geboortekaartje Waterverf Bloemen

2,604,00

Leuk, origineel ontwerp met lieve blaadjes en bloempjes. Het ‘slordige’ lettertype past perfect bij de ontwerpstijl en presenteert de naam van jullie kindje op elegante wijze.
| Klik op “KAARTJE PERSONALISEREN” | Ontwerptool laadt lager op de pagina | Pas ontwerp aan | Plaats juiste aantal in winkelmand en reken af | Hulp nodig?
Kaartje Personaliseren
SKU: 371 Categorie:

Beschrijving

Geboortekaartje Waterverf Bloemen is een leuk, origineel ontwerp met lieve blaadjes en bloempjes. Het ‘slordige’ lettertype past perfect bij de ontwerpstijl en presenteert de naam van jullie kindje op elegante wijze. Om de naam op de voorkant van het kaartje staat een eenvoudig, handgetekend frame, met daar omheen een patroon van zwarte streepjes, een soort van druppeltjes.

De linkerbinnenzijde is op een vergelijkbare manier als de voorkant vormgegeven, waarbij in plaats van een naam ruimte is voor een gedichtje of tekst. De rechterbinnenzijde kan dan gebruikt worden voor een meer formele aankondiging, met extra informatie en details rondom de geboorte.

Geboortekaartje Waterverf Bloemen wordt standaard gedrukt op mooie kwaliteit, 340 grams, papier.
Verschillende (luxe) papiersoorten mogelijk, zoals geschept papier.
Inclusief witte envelop (gekleurde of vintage enveloppen mogelijk).
Afmetingen: 27 x 13,5 cm (envelop: 14 x 14 cm).
Type: Dubbele, gevouwen kaart.

Prijstabel

Vanaf 1 (proef) 20 50 100 200
Prijs per stuk €4  €2,60  €2,45  €2,05  €1,70 
   
Toeslag linnen,
conqueror, geschept
€0,20
Toeslag kraft,
parelmoer papier
€0,25
Witte envelop incl.
Vintage envelop €0,50
Gekleurde envelop €0,50

Levertijd

De levertijd van dit geboortekaartje is 1 tot 2 dagen. Heb je het kaartje in de ontwerptool zelf aangepast en de bestelling voor 12:30 op een werkdag geplaatst, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt ook voor proefdrukken.

De levertijd van vintage of gekleurde enveloppen, postzegels, stempels en ronde sluitzegels kan langer zijn; houd rekening met 2 tot 4 dagen. Witte enveloppen worden bijna altijd met de kaarten samen opgestuurd en zorgen dus niet voor een langere levertijd.

Kleintje Designs