Geboortekaartje: Toegangsbiljet (Modern)

2.454.00

Eenvoudig en overzichtelijk ontwerp; een eigentijdse insteek in combinatie met frisse pastelkleuren. Dit geboortekaartje speelt met het concept van een toegangskaart, om net even een andere invulling te geven aan het standaard en ouderwetse geboortekaart-idee.

Het is (nog) niet mogelijk om dit kaartje zelf aan te passen. Wil je dat wel? Laat het ons even weten via het contactformulier (opent in nieuw tabblad). Je kunt ook de tekst doorgeven, waarna wij het kaartje voor je opmaken.
Artikelnummer: 251 Categorie:

Beschrijving

Eenvoudig en overzichtelijk ontwerp, geboortekaartje Toegangsbiljet biedt een eigentijdse insteek in combinatie met zachte pastelkleuren. Dit geboortekaartje speelt met het concept van een toegangskaart, om net even een andere invulling te geven aan het standaard en ouderwetse geboortekaart-idee. Een leuk zwart-wit pandabeertje op de achterkant van het kaartje zorgt voor een vrolijke noot. De lettertypes zijn vrij strak en modern, en de strakke stippellijnen zijn speels en eigentijds.

Deze geboortekaart is super mooi op bijvoorbeeld geschept of linnenpapier. Die papiersoorten hebben een structuur, die je mooi ziet op de witte achtergrond en ook aanvoelt als je het kaartje met de hand vasthebt. Het geeft net dat beetje extra’s waar je wellicht naar op zoek bent.

Geboortekaartje Toegangsbiljet wordt standaard gedrukt op mooie kwaliteit, 340 grams, papier.
Verschillende (luxe) papiersoorten mogelijk, zoals geschept papier.
Inclusief witte envelop (gekleurde of vintage enveloppen mogelijk).
Afmetingen: 21 x 9,8 cm (envelop: 22 x 11 cm).
Type: Enkele kaart.
Ontwerpstijl: Modern & Vintage.
Vraag een gratis proefkaartje aan van dit geboortekaartje, klik hier.

Prijstabel

VanafProef2050100200
Prijs per stuk€4€2,45€2,20€1,75€1,50
 
Toeslag linnen,
conqueror, geschept
€0,20
Toeslag kraft,
parelmoer papier
€0,25
Witte envelopincl.
Vintage envelop€0,50
Gekleurde envelop€0,50

Levertijd

De levertijd van een geboortekaartje na akkoord is 1 tot 2 dagen. Heb je het kaartje in de ontwerptool zelf aangepast en de bestelling voor 12:30 op een werkdag geplaatst, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt ook voor proefdrukken.

Bij een geboortekaartje die je niet zelf kunt aanpassen in de ontwerptool geldt: als op een werkdag het akkoord op de voorbeelden voor 12:30 binnenkomt, dan wordt het op dezelfde werkdag gedrukt en verzonden met DHL. We maken doorgaans binnen een werkdag de eerste voorbeelden ter goedkeuring.

De levertijd van vintage of gekleurde enveloppen, postzegels, stempels en ronde sluitzegels kan langer zijn; houd rekening met 2 tot 4 dagen.

Kleintje Designs