Geboortekaartje: Utrecht (Utrechtse Baby)

2.554.00

In de oude domstad met haar mooie grachten en stadsgezichten zijn door de jaren heen duizenden baby’s geboren; jullie kindje wordt daar nu een van. Met dit geboortekaartje kun je dit feit nadrukkelijk vieren.

Het is (nog) niet mogelijk om dit kaartje zelf aan te passen. Wil je dat wel? Laat het ons even weten via het contactformulier (opent in nieuw tabblad). Je kunt ook de tekst doorgeven, waarna wij het kaartje voor je opmaken.
Artikelnummer: 321 Categorie: Tags: ,
In de oude domstad met haar mooie grachten en stadsgezichten zijn door de jaren heen duizenden baby’s geboren; jullie kindje wordt daar nu een van. Met geboortekaartje Utrecht, of: Utrechtse Baby, kun je dit feit nadrukkelijk vieren. Een bijzonder geboortekaartje, voor een echte Utrechter. Het ontwerp laat een klein deel van de stad Utrecht zien, centraal daarin staat de beroemde Dom. Op mooie, typografische wijze worden naast de Dom de geboortedetails van de baby gepresenteerd. De stijl is een mix tussen retro en strak. De kleur van het kaartje kan uiteraard gewijzigd worden.
Go to Top