Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Geboortekaartje: Monogram op Steigerhout

Geboortekaartje met een hippe retro steigerhout achtergrond. Een krans met blaadjes lijst de initialen (of naam) van de kleine in. Op de binnenzijde is ervoor gekozen om de krans weer terug te laten komen. In de krans is er ruimte voor bijvoorbeeld een mooi gedichtje over de baby.

Geboortekaartje met een hippe retro steigerhout achtergrond. Een krans met blaadjes lijst de initialen (of naam) van de kleine in. Op de binnenzijde is ervoor gekozen om de krans weer terug te laten komen. In de krans is er ruimte voor bijvoorbeeld een mooi gedichtje over de baby. Op de rest van de binnenzijde is er volop ruimte voor de details omtrent de geboorte, zoals gewicht, datum, tijdstip en lengte van de baby. Het retro karakter van dit geboortekaartje past natuurlijk goed bij een mooie vintage papiersoort en eventueel een vintage (geribbeld of van kraftpapier) envelop. Geschept papier of linnenpapier zijn bijvoorbeeld uitstekende keuzes.
Winkelwagen