Geboortekaartje: Olifant (Vintage)

2.454.00

Een geboortekaartje in vintage stijl met een illustratie van een olifant op de voorkant. De illustratie en stijl is wat ruwer en minder strak, wat voor een vintage effect zorgt.

Het is (nog) niet mogelijk om dit kaartje zelf aan te passen. Wil je dat wel? Laat het ons even weten via het contactformulier (opent in nieuw tabblad). Je kunt ook de tekst doorgeven, waarna wij het kaartje voor je opmaken.
Artikelnummer: 89 Categorie:

Beschrijving

Geboortekaartje Olifant (Vintage) is een echt vintage kaartje; de mooie tekening van een door het gras lopende olifant staat binnen een kader, met aan de onderkant de naam van de baby. De tekening van de olifant lijkt wat op een schets; het beeld heeft ook wat gebruikssporen om ouderdom te imiteren.

Dit geboortekaartje wordt standaard gedrukt op mooie kwaliteit, 340 grams, papier.
Verschillende (luxe) papiersoorten mogelijk, zoals geschept papier.
Inclusief witte envelop (gekleurde of vintage enveloppen mogelijk).
Afmetingen: 14,8 x 10,5 cm (envelop: 16,2 x 11,4 cm).
Type: Dubbele, gevouwen kaart.
Vraag een gratis proefkaartje aan van geboortekaartje Olifant, klik hier.

Prijstabel

VanafProef2050100200
Prijs per stuk€4€2,45€2,15€1,70€1,40
Toeslag linnen,
conqueror, geschept
€0,20
Toeslag kraft,
parelmoer papier
€0,25
Witte envelopincl.
Vintage envelop€0,50
Gekleurde envelop€0,50

Levertijd

De levertijd van geboortekaartjes is 1 tot 2 dagen. Heb je het kaartje in de ontwerptool zelf aangepast en de bestelling voor 12:30 op een werkdag geplaatst, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt ook voor proefdrukken.

Witte enveloppen worden meteen met de kaartjes meegestuurd. Let op: De levertijd van vintage en gekleurde enveloppen is doorgaans langer en bovendien worden ze apart verzonden; houd rekening met een levertijd van 2 tot 4 dagen.

Kleintje Designs