Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Klantenreacties

Reviews van onze klanten waar we trots op zijn

We vinden het altijd erg leuk als onze klanten ons laten weten wat ze van het eindresultaat gevonden hebben en wat voor soort reacties zij op de kaarten hebben gekregen. Vandaar dat we hieronder vol trots een heel aantal inzendingen presenteren. Aan jullie allen die reacties hebben ingestuurd: bedankt! Er staan overigens ook reviews tussen van onze site voor trouwkaarten, Wedding Designs. Daar hebben we ook reviews voor verzameld op Trustpilot. Die kun je hier terugvinden.

We streven er natuurlijk naar dat al onze klanten volledig tevreden zijn. Mocht er nu iets zijn waarover jullie niet tevreden zijn, laat het ons dan gerust weten, zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen.

De Reviews

Cindy Heijmans

Een beetje een late reactie, maar wilde toch nog even laten weten dat echt iedereen het geboortekaartje (walvisjes) superleuk vind! Wij zijn er zelf ook zo blij mee echt wat anders als al die ”standaard” kaartjes. Mocht er een volgende keer zijn dan zeker weer bij jullie.
Dus bedankt!
 
Groeten Cindy Heijmans
 

Anneriek de Heer

“Dit weekend kwam het laatste deel van de bestelling (postzegels). Alles helemaal naar wens. We vinden de kaarten en postzegels erg leuk geworden. Ze zijn op weg naar de gasten. Dank voor je snelle en attente afhandeling. Wellicht komen we later nog terug voor eventuele menukaarten en bedankkaartjes. Kunnen we ook naamkaartjes voor bij aan het diner bestellen in dit design?”

Jeroen & Aurélia

“De uitnodigingen zijn toegekomen en zijn erg mooi! Bedankt!”

Josephine Arends

“De kaarten zijn heel mooi geworden! Inmiddels reizen ze door de brievenbus naar de gasten. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat!”

Markus & Laura

“Goedemorgen, Kaarten zijn aangekomen. Perfect ik kan niet anders zeggen. Vrienden van ons gaan ook Trouwen. Die hebben wij verteld over jullie goede service. Gr, Markus Teljeur”

Steve & Klara

“Hartelijk dank voor de goede service! De huwelijks- en menukaarten zijn prachtig! Mooie kwaliteit en zeer frisse kleuren. Jelmer, bedankt voor de goede zorgen en opvolging!.”

Elsbeth & Lex

“Gisteren hebben we de kaarten ontvangen. Ze zien er prachtig uit, helemaal naar wens dus! Bedankt voor de goede service, het fijne contact en het geduld bij alle veranderingen die we steeds vroegen.”

Dusan Pajic en Mariëlle Wijnhoven

“Hallo team van Wedding Designs, Onze bestelling is volgens plan aangekomen, de kaarten zien er werkelijk prachtig uit! Complimenten voor het goede werk en de nette afhandeling, we zijn er heel blij mee. Op naar de trouwdag!”

Tatjana & Rob

“Wij willen jullie even bedanken voor onze trouwkaarten ! We vinden ze heel gezellig met die kleurtjes ! Als iemand kaarten wil bestellen dan zal ik zeker reclame voor jullie maken ! Jullie hebben altijd snel gereageerd en hebben geduld.”

Kim & Paul

“We hebben onze trouwkaarten in goede orde ontvangen, hartstikke mooi, precies wat we er van verwachtte! Het drukwerk ziet er scherp uit en de kleuren zijn fris!”

Milou & Mark

“Bedankt voor alles service!! We zijn echt ontzettend blij met de trouwkaarten. Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Milou “

Esther & Barry

“Supermooie Save The Date kaarten zijn binnen! Mooie kwaliteit, goede service en snelle bezorging!”

Monique en Steven

“Yes! De kaarten en de enveloppen zijn vandaag bezorgd! Ze zijn echt heel mooi geworden en de combinatie met de enveloppen is echt prachtig. Dank voor de goede service en het advies!”

Christel & Clim

“Snel, creatief en hulpvaardig, zo ervaren wij de dienstverlening van Wedding Designs! Aan al onze wensen is invulling gegeven. Wij zijn blij met de prachtige kaarten, naamkaartjes, menukaarten en buttons. De eerste enthousiaste reacties van onze gasten op de kaart zijn al binnen.”

R. Kragt, Amsterdam

“Bedankt voor de prachtige kaart en de prettige samenwerking. We zijn heel blij met het resultaat!”

Heddy en Rudi

“Dank je wel voor het meedenken in onze wensen, waardoor we uiteindelijk een supergave, persoonlijke trouwkaart hebben gekregen! We hebben zo’n leuke reacties gekregen op onze kaart! Fijn dat het allemaal zo snel en gemakkelijk is gegaan, en dat jullie zoveel rekening hebben gehouden met onze wensen. Dank je wel voor de snelle service, het meedenken en de mooie kaarten die we uiteindelijk gekregen hebben!”

Floor en Jeroen

“We hebben zeer veel positieve reacties ontvangen op onze ‘vintage kaarten”, variërend van ontzettend leuk, briljant, stoer, cool, vet, gaaf, mooi en/of origineel! Waar we zeer blij mee waren was vooral ook de bereikbaarheid en snelheid waarmee steeds op onze telefoontjes en emails werd gereageerd en we een nieuw concept kregen gemaild…”

Hendri

“Dank voor je medewerking en snelle acties. De kaarten zijn verstuurd en reacties zijn leuk!”

Flor & Maaike

“We willen je hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking: we hebben de kaarten ontvangen. Wat fijn dat ze nog zo snel geleverd konden worden! Heel fijn dat je zo met ons hebt meegedacht: het zijn prachtige kaarten geworden! Hartelijke groet, Flor en Maaike.”

Martine Euving

“In een tijdsbestek van 11 dagen heb ik de tekst laten aanpassen, akkoord gegeven, enveloppen, kaarten en postzegels ontvangen. Super service en super snel!! Ik zal jullie zeker aanraden!”

H. B.

“Vandaag hebben we de kaarten in huis gehad. We vinden ze hartstikke mooi geworden en zijn er ontzettend blij mee! Bedankt voor alle moeite.”

Melvin & Evelien

“Wij hebben vandaag de kaarten ontvangen, alles ziet er top uit. Wij willen je middels deze weg bedanken voor de goede hulp en service.”

Kim & Vincent

“We hebben zojuist de trouwkaarten binnen gekregen, wat zien ze er gaaf uit, we zijn er super blij mee!!!”

Nicole & Wim

“Afgelopen zaterdag heb ik de kaarten ontvangen. Hartstikke bedankt voor de goede zorg en je medewerking!”

Kim & Jochem

“We hebben onze trouwkaarten ontvangen, en zijn erg tevreden met het eindresultaat. Dank voor de goede service! We zullen wedding designs zeker aanraden aan vrienden!”

Michel & Laura

“Wat zijn de kaarten prachtig geworden! Bedankt voor het meedenken en voor de snelle, accurate en vriendelijke service.”

Remco

“We hebben de kaarten in goede orde ontvangen. We zijn zeer tevreden met het resultaat!”

L vd Velden

“Gister de uitnodigingen ontvangen. Heel erg bedankt! Vind ze super.”

Luciënne

“Ik heb bij Wedding Designs een bestelling geplaatst voor mijn trouwkaarten, ik was aan de late kant maar dat was voor Wedding Designs geen probleem ze hebben goed mee gedacht met mijn wens, en ik ben dan ook echt tevreden over de service die ik heb gekregen. Ik bedank dan ook iedereen van Wedding Designs.”

Jos en Joline

“De trouwkaarten zijn inderdaad aangekomen. … het resultaat mag er zijn! Geweldig mooi, helemaal naar ons zin. Voor herhaling vatbaar, ook de communicatie is prima verlopen. We zijn er erg blij mee, en het had niet veel rompslomp van boek halen, terugbrengen e.d. ideaal gewoon zo. Hartelijk Dank voor alles. Groetjes Jos en Joline.”

D. Hovestadt

“Inmiddels zijn onze trouwkaarten verzonden en krijgen we enorm leuke reacties op onze kaart: variërend van ‘Wat een leuke kaart: hij is echt romantisch, stijlvol en hip!’ tot ‘een kaart waar je echt blij van wordt’. We laten het thema en de kleuren van de roze boom van geluk nu overal in terugkomen. De service van Weddings Designs was uitstekend en we hadden de afgestemde kaarten maar liefst binnen een week in huis. Dikke complimenten.”

D. B.

“Bedankt voor de snelle levering, ze zijn helemaal naar wens.”

M. W.

“We zijn erg blij met het resultaat van de kaart en krijgen veel positieve reacties erover.”

K v.d. Z.

“Dank je wel voor de kaarten. Ze zijn erg mooi geworden.”

C. W.

“De kaarten zijn gisteren binnengekomen. Ze zijn echt prachtig geworden, ik ben er heel blij mee. Tot nu toe alleen maar zeer positieve reacties! Bedankt voor alles.”

E. K.

“Vandaag hebben wij de kaarten goed ontvangen. We zijn blij met het resultaat!”

Trudi T.A.

“Ik heb de kaarten in goede orde ontvangen en ze zien er prachtig uit! Hartelijk dank hier voor!!”

Winkelwagen