Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Geboortekaartje: Scribble

Een foto van jullie kereltje of meisje staat allereerst centraal op dit geboortekaartje. Rond de foto worden dan verscheidene details over de baby gekrabbeld, om zo op een informele en grappige wijze alle informatie door te geven.

Het is (nog) niet mogelijk om dit kaartje zelf aan te passen. Wil je dat wel? Laat het ons even weten via het contactformulier (opent in nieuw tabblad). Je kunt ook de tekst doorgeven, waarna wij het kaartje voor je opmaken.

Jullie kereltje of meisje staat allereerst centraal op dit geboortekaartje met foto. Rond de foto worden dan verscheidene details over de baby gekrabbeld, om zo op een informele en grappige wijze alle informatie door te geven. Het is zo echt een geboortekaartje met een knipoog. Op de achterkant kan de foto nogmaals geplaatst worden, dit keer als watermerk. Daar bovenop kan nog wat informatie gezet worden.

Andere suggesties…

Winkelwagen