Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Geboortekaartje: Retro Kinderwagen

Een mooie, gedetailleerde illustratie van een kinderwagen in een bijzondere retro-stijl op een bruine achtergrond bepaalt het uiterlijk van dit geboortekaartje. Stijlvol, rustig aandoend en vintage.

Het is (nog) niet mogelijk om dit kaartje zelf aan te passen. Wil je dat wel? Laat het ons even weten via het contactformulier (opent in nieuw tabblad). Je kunt ook de tekst doorgeven, waarna wij het kaartje voor je opmaken.

2.954.05

Een mooie, gedetailleerde illustratie van een kinderwagen in een bijzondere retro-stijl op een bruine achtergrond bepaalt het uiterlijk van geboortekaartje Retro Kinderwagen. De illustratie is gebaseerd op een oude afbeelding uit een boek, gedetailleerd getekend in die typische ouderwetse stijl. Verder is het een eenvoudig ontwerp, daar de kinderwagen zo centraal staat en verdere versiering niet echt nodig is.

Winkelwagen