Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Geboortekaartje: Ooievaar (Blauw)

Een ooievaar vliegt onder laaghangende bloemen en planten door, op weg om een kereltje af te leveren. Het aloude concept van een baby-brengende ooievaar is nieuw leven ingeblazen op dit geboortekaartje, met een subtiel en sierlijk ontwerp, waarbij de kleur blauw subtiel de boventoon voert.

Een ooievaar vliegt onder laaghangende bloemen en planten door, op weg om een kereltje af te leveren. Het aloude concept van een baby-brengende ooievaar is nieuw leven ingeblazen op dit geboortekaartje, met een subtiel en sierlijk ontwerp, waarbij de kleur blauw subtiel de boventoon voert. De bloemillustraties zijn rustig qua kleur, maar gedetailleerd getekend. De ooievaar beschikt over een helm om de reis veilig te kunnen volbrengen. Dit is de blauwe jongensvariant van het geboortekaartje. Zie onder bij bijpassende artikelen voor de alternatieve variant.
Winkelwagen