WERKWIJZE

Wat is onze Werkwijze?

Al onze geboortekaartjes worden door ons eigen ontwerpteam ontwikkeld en ze worden altijd voor jullie apart gedrukt. Het zijn dus geen voorgedrukte kaarten waar enkel nog jullie tekst op komt. Op deze manier kunnen we veel complexere en mooiere ontwerpen maken waar de opmaak ook wat anders dan anders kan zijn. Het betekent ook dat er volop wijzigingen mogelijk zijn aan de ontwerpen: denk aan kleuren, lettertypes, weghalen van bepaalde illustraties, etc. In de ontwerptool kun je natuurlijk al veel veranderen aan de geboortekaartjes. Bij kaartjes die nog niet in de ontwerptool staan en waarvan wij voor jullie een digitaal voorbeeld maken, kan het voorkomen dat we aanpassingskosten in rekening brengen, als de gewenste wijzigingen tijdrovend en/of ingewikkeld zijn.

Kan ik de Kaartjes Zelf Opmaken en Aanpassen?

Het is bij een aantal geboortekaartjes al mogelijk om ze zelf aan te passen. Ons doel is om dit voor alle kaartjes mogelijk te maken, zodat je zelf meer controle hebt over het proces. Het blijft echter wel altijd een optie om de opmaak door ons te laten verzorgen. Ook blijft onze inbreng noodzakelijk bij meer ingrijpende wijzigingen op het gebied van veranderen van sommige illustraties, etc.

Voor de meeste geboortekaartjes verzorgt Kleintje Designs dus de opmaak voor jullie. De tekst en informatie wordt door jullie doorgegeven, waarop wij de eerste digitale voorbeelden maken ter goedkeuring. Als deze voorbeelden akkoord zijn, kunnen we wachten op de geboorte van de baby, of als de baby reeds geboren is, dan kunnen we meteen drukken. Na de geboorte kunnen jullie de laatste details aan ons doorgeven, waarop wij snel de laatste aanpassingen aanbrengen en een laatste voorbeeld sturen. Na akkoord worden ze dan zo snel mogelijk gedrukt. Als op een werkdag voor 12:30 een akkoord op de definitieve voorbeelden binnen is, worden de kaarten dezelfde dag nog gedrukt en gestuurd.

Een Volledig Custom Ontwerp

Een andere mogelijkheid is dat één van onze ontwerpers voor jou persoonlijk een nieuw ontwerp maakt, eventueel geïnspireerd door een of meerdere van de kaarten die al te koop staan op Kleintjedesigns.nl. Een dergelijk origineel ontwerp kan al gemaakt worden vanaf €75, afhankelijk van uw wensen. Deze kosten komen bovenop de gangbare kaartprijzen. Bij annulering van een custom geboortekaartje brengen wij het afgesproken bedrag van de ontwerpkosten in rekening. Bij een custom design doen we ons stinkende best om al je wensen, zover mogelijk, te realiseren!