Bedankt!

We vinden het altijd erg leuk als onze klanten ons laten weten wat ze van het eindresultaat gevonden hebben en wat voor soort reacties zij op de kaarten hebben gekregen. Vandaar dat we hieronder vol trots een heel aantal inzendingen presenteren. Aan jullie allen die reacties hebben ingestuurd: bedankt!

We streven er natuurlijk naar dat al onze klanten volledig tevreden zijn. Mocht er nu iets zijn waarover jullie niet tevreden zijn, laat het ons dan gerust weten, zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen.

“I was impressed straight away with the fresh, modern and original designs, and to top it off, I could get all the stationary in the same look and feel! I also really appreciate the time that Wedding Designs invested in helping me customize my cards. I can honestly say that this was one of the best service experiences I’ve ever had. The only shame is that I would have to remarry before I could order more cards from Wedding Designs!”
Katya Lebedeva
“Dank voor je medewerking en snelle acties. De kaarten zijn verstuurd en reacties zijn leuk!”
Hendri
“Ontzettend bedankt voor jullie medewerking en snelle levering van onze trouwkaarten, buttons en bedankboek. Vooral het alternatieve gastenboek was hilarisch: zie bijlage.”
Enny V.
“Dit weekend kwam het laatste deel van de bestelling (postzegels). Alles helemaal naar wens. We vinden de kaarten en postzegels erg leuk geworden. Ze zijn op weg naar de gasten. Dank voor je snelle en attente afhandeling. Wellicht komen we later nog terug voor eventuele menukaarten en bedankkaartjes. Kunnen we ook naamkaartjes voor bij aan het diner bestellen in dit design?”
Anneriek de Heer
“De uitnodigingen zijn toegekomen en zijn erg mooi! Bedankt!”
Jeroen & Aurélia
“De kaarten zijn heel mooi geworden! Inmiddels reizen ze door de brievenbus naar de gasten. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat!”
Josephine Arends
“Goedemorgen, Kaarten zijn aangekomen. Perfect ik kan niet anders zeggen. Vrienden van ons gaan ook Trouwen. Die hebben wij verteld over jullie goede service. Gr, Markus Teljeur”
Markus & Laura
“We willen je hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking: we hebben de kaarten ontvangen. Wat fijn dat ze nog zo snel geleverd konden worden! Heel fijn dat je zo met ons hebt meegedacht: het zijn prachtige kaarten geworden! Hartelijke groet, Flor en Maaike.”
Flor & Maaike
“In een tijdsbestek van 11 dagen heb ik de tekst laten aanpassen, akkoord gegeven, enveloppen, kaarten en postzegels ontvangen. Super service en super snel!! Ik zal jullie zeker aanraden!”
Martine Euving
“Vandaag hebben we de kaarten in huis gehad. We vinden ze hartstikke mooi geworden en zijn er ontzettend blij mee! Bedankt voor alle moeite.”
H. B.
“I hired Wedding Designs to design and print my wedding invitations and am very happy with the choice. They have been very flexible to accomodate changes I wanted to make to their standard card design, they responsed prompty to each of my requests, they were patient and polite in all our conversations. I would use their services again and recommend them to friends and family.”
Ewa & Jeroen
“Hartelijk dank voor de goede service! De huwelijks- en menukaarten zijn prachtig! Mooie kwaliteit en zeer frisse kleuren. Jelmer, bedankt voor de goede zorgen en opvolging!.”
Steve & Klara
“Gisteren hebben we de kaarten ontvangen. Ze zien er prachtig uit, helemaal naar wens dus! Bedankt voor de goede service, het fijne contact en het geduld bij alle veranderingen die we steeds vroegen.”
Elsbeth & Lex
“Wij hebben vandaag de kaarten ontvangen, alles ziet er top uit. Wij willen je middels deze weg bedanken voor de goede hulp en service.”
Melvin & Evelien
“We hebben zojuist de trouwkaarten binnen gekregen, wat zien ze er gaaf uit, we zijn er super blij mee!!!”
Kim & Vincent
“Afgelopen zaterdag heb ik de kaarten ontvangen. Hartstikke bedankt voor de goede zorg en je medewerking!”
Nicole & Wim
“Hallo team van Wedding Designs, Onze bestelling is volgens plan aangekomen, de kaarten zien er werkelijk prachtig uit! Complimenten voor het goede werk en de nette afhandeling, we zijn er heel blij mee. Op naar de trouwdag!”
Dusan Pajic en Mariëlle Wijnhoven
“Wij willen jullie even bedanken voor onze trouwkaarten ! We vinden ze heel gezellig met die kleurtjes ! Als iemand kaarten wil bestellen dan zal ik zeker reclame voor jullie maken ! Jullie hebben altijd snel gereageerd en hebben geduld.”
Tatjana & Rob
“We hebben onze trouwkaarten in goede orde ontvangen, hartstikke mooi, precies wat we er van verwachtte! Het drukwerk ziet er scherp uit en de kleuren zijn fris!”
Kim & Paul
“We hebben onze trouwkaarten ontvangen, en zijn erg tevreden met het eindresultaat. Dank voor de goede service! We zullen wedding designs zeker aanraden aan vrienden!”
Kim & Jochem
“Wat zijn de kaarten prachtig geworden! Bedankt voor het meedenken en voor de snelle, accurate en vriendelijke service.”
Michel & Laura
“WeddingDesigns valt in paar termen te beschrijven: TOP klantendienst – Custom-made – Professioneel – Kwaliteit

Ik heb nog nooit zo veel contact gehad met iemand uit een online shop, het is net als in een echte winkel! De voorbeelden werden snel gemaakt zodat ik ze thuis op mijn gemak kon bekijken. Er waren ook verbeteringsronden voorzien, waarvan alle opmerkingen in achting werden genomen. Het resultaat was zoals verwacht en de kaarten van heel mooie kwaliteit. Een extra punt voor Jelmer waarmee ik van het begin tot het einde contact heb gehad. “

K & M
“Bedankt voor alles service!! We zijn echt ontzettend blij met de trouwkaarten. Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Milou “
Milou & Mark
“Supermooie Save The Date kaarten zijn binnen! Mooie kwaliteit, goede service en snelle bezorging!”
Esther & Barry
“Yes! De kaarten en de enveloppen zijn vandaag bezorgd! Ze zijn echt heel mooi geworden en de combinatie met de enveloppen is echt prachtig. Dank voor de goede service en het advies!”
Monique en Steven
“We hebben de kaarten in goede orde ontvangen. We zijn zeer tevreden met het resultaat!”
Remco
“Gister de uitnodigingen ontvangen. Heel erg bedankt! Vind ze super.”
L vd Velden
“Ik heb bij Wedding Designs een bestelling geplaatst voor mijn trouwkaarten, ik was aan de late kant maar dat was voor Wedding Designs geen probleem ze hebben goed mee gedacht met mijn wens, en ik ben dan ook echt tevreden over de service die ik heb gekregen. Ik bedank dan ook iedereen van Wedding Designs.”
Luciënne
“Snel, creatief en hulpvaardig, zo ervaren wij de dienstverlening van Wedding Designs! Aan al onze wensen is invulling gegeven. Wij zijn blij met de prachtige kaarten, naamkaartjes, menukaarten en buttons. De eerste enthousiaste reacties van onze gasten op de kaart zijn al binnen.”
Christel & Clim
“Bedankt voor de prachtige kaart en de prettige samenwerking. We zijn heel blij met het resultaat!”
R. Kragt, Amsterdam
“Dank je wel voor het meedenken in onze wensen, waardoor we uiteindelijk een supergave, persoonlijke trouwkaart hebben gekregen! We hebben zo’n leuke reacties gekregen op onze kaart! Fijn dat het allemaal zo snel en gemakkelijk is gegaan, en dat jullie zoveel rekening hebben gehouden met onze wensen. Dank je wel voor de snelle service, het meedenken en de mooie kaarten die we uiteindelijk gekregen hebben!”
Heddy en Rudi
“De trouwkaarten zijn inderdaad aangekomen. … het resultaat mag er zijn! Geweldig mooi, helemaal naar ons zin. Voor herhaling vatbaar, ook de communicatie is prima verlopen. We zijn er erg blij mee, en het had niet veel rompslomp van boek halen, terugbrengen e.d. ideaal gewoon zo. Hartelijk Dank voor alles. Groetjes Jos en Joline.”
Jos en Joline
“Inmiddels zijn onze trouwkaarten verzonden en krijgen we enorm leuke reacties op onze kaart: variërend van ‘Wat een leuke kaart: hij is echt romantisch, stijlvol en hip!’ tot ‘een kaart waar je echt blij van wordt’. We laten het thema en de kleuren van de roze boom van geluk nu overal in terugkomen. De service van Weddings Designs was uitstekend en we hadden de afgestemde kaarten maar liefst binnen een week in huis. Dikke complimenten.”
D. Hovestadt
“Bedankt voor de snelle levering, ze zijn helemaal naar wens.”
D. B.
“We hebben zeer veel positieve reacties ontvangen op onze ‘vintage kaarten”, variërend van ontzettend leuk, briljant, stoer, cool, vet, gaaf, mooi en/of origineel! Waar we zeer blij mee waren was vooral ook de bereikbaarheid en snelheid waarmee steeds op onze telefoontjes en emails werd gereageerd en we een nieuw concept kregen gemaild…”
Floor en Jeroen
“Wij zijn héél erg tevreden met het eindresultaat van de save-the-dates. We krijgen ook leuke reacties van onze gasten! Sommige gasten kennen het fenomeen save-the-date helemaal niet, dus zij zijn extra verrast.”
Marieke van der Willigen
“Wij hebben de kaarten ontvangen. We zijn zeer tevreden, dank je wel voor de goede en fijne service.”
Arend & Yvonne
“We zijn erg blij met het resultaat van de kaart en krijgen veel positieve reacties erover.”
M. W.
“Dank je wel voor de kaarten. Ze zijn erg mooi geworden.”
K v.d. Z.
“De kaarten zijn gisteren binnengekomen. Ze zijn echt prachtig geworden, ik ben er heel blij mee. Tot nu toe alleen maar zeer positieve reacties! Bedankt voor alles.”
C. W.
“Ze zijn woensdag gearriveerd en erg mooi geworden! Bedankt.”
L. & R.
“Hartelijk dank voor jullie hulp en inzet! Jullie hebben ons ontzettend goed geholpen en met ons meegedacht. Bedankt voor het super mooie resultaat dat jullie hebben afgeleverd! … We hebben het net binnen gekregen. Het ziet er echt super mooi uit. Ben ook aangenaam verrast over de liturgieën. Ik dacht dat het dunner papier zou zijn, maar zo ziet het er onwijs professioneel uit. Super!”
Hannah en Ivy
“Vandaag hebben wij de kaarten goed ontvangen. We zijn blij met het resultaat!”
E. K.
“Ik heb de kaarten in goede orde ontvangen en ze zien er prachtig uit! Hartelijk dank hier voor!!”
Trudi T.A.