Een Proefdruk met Eigen Tekst Bestellen

Nieuwsgierig naar hoe jullie favoriete geboortekaartje eruit ziet met jullie eigen tekst en eventueel eigen foto? Vraag dan snel een gepersonaliseerde proefdruk aan. We bieden dit aan voor een bedrag van €5 en het is natuurlijk volledig vrijblijvend. Bij elk geboortekaartje kun je de optie voor een gepersonaliseerde proefdruk selecteren en op die manier gelijk op de website bestellen. Voor de kosten sturen wij per email een iDEAL betaallink; da’s wel zo makkelijk. Zodra jullie het akkoord doorgeven op de digitale voorbeelden, gaat de opdracht naar drukker (sommige geboortekaartjes kun je al zelf opmaken, daar krijg je dus geen voorbeelden ter goedkeuring van). De levertijd is meestal slechts 1 werkdag.

Voor de duidelijkheid: om een gepersonaliseerde proefdruk te bestellen ga je naar de pagina van het betreffende geboortekaartje, kies je bij de optie Proefdruk? voor de keuze €5 Bestel een proefdruk, en daarna doorloop je het normale bestelproces (klik op IN WINKELMAND, etc.).

Gedrukt op een Papiersoort naar Keuze

De proefdruk kan besteld worden op een papiersoort naar keuze. De luxe, exclusieve papiersoorten zorgen niet voor extra kosten: de prijs blijft €5 (incl. verzendkosten). Bij Kleintje Designs hebben we de volgende luxe papiersoorten: geschept papier, linnenpapier, parelmoer (metallic), Conqueror, of onze nieuwe optie: ecokraft (natuurlijk kraftpapier). Een proefdruk kan natuurlijk ook op onze standaard-papiersoort gedrukt worden, 340 grams natuurkarton. Lees hier meer over onze papiersoorten.