Opties voor de Enveloppen

Standaard worden onze geboortekaartjes geleverd met hoge kwaliteits, witte enveloppen.
Voor de meeste formaten hebben we echter ruim 60 verschillende kleuren enveloppen,
3 soorten vintage enveloppen en een aantal opties parelmoer/metallic enveloppen.

rode-envelop

De Gekleurde Envelop

De gekleurde envelop (+€0,50 per kaart) is een hoge kwaliteits envelop (standaard 120 grams) die beschikbaar is in vele kleuren (60+ opties voor de meeste formaten). Er is meestal wel een kleur te vinden die goed bij het ontwerp past. Je kunt bij het bestellen eenvoudig de optie “gekleurde envelop” selecteren en de bestelling doorzetten. Wij kunnen je dan een aantal opties digitaal opsturen die aansluiten bij je wensen.

Gekleurde enveloppen worden altijd los van de kaarten in een pakketje verstuurd. Houd daar rekening mee.

De Vintage Envelop

De vintage envelop (+€0,45 per kaart) komt in drie varianten: kraftpapier, bruin geribbeld of vintage manilla. In de afbeeldingen carousel hiernaast kun je alledrie bekijken. Deze vintage enveloppen passen natuurlijk perfect bij retro/vintage geboortekaartjes, maar kan ook bij andere, meer moderne kaartjes prima gebruikt worden.

Vintage enveloppen worden altijd los van de kaarten in een pakketje verstuurd en hebben doorgaans een wat langere levertijd dan de kaarten. Houd rekening met 2 tot 4 dagen levertijd. We kunnen ze altijd eerder versturen dan de kaarten, indien de bestelling op tijd wordt geplaatst.

De Metallic Envelop

Een andere optie is de metallic envelop (valt in het bestelproces onder gekleurde envelop voor +€0,50 extra per kaart); deze optie is beschikbaar in 14 verschillende kleuren. De metallic envelop is bijvoorbeeld goed te combineren met een geboortekaart die gedrukt wordt op parelmoer (metallic) papier. Verder is het een goede keuze bij een moderne kaart, of voor een mooie, luxe uitstraling.

Deze optie is beschikbaar voor de meeste formaten.